Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/fransboekema.nl/DEFAULT/cms/library/config.php on line 13
Frans Boekema: High Tech Campus verkocht voor 450 miljoen
     

High Tech Campus verkocht voor 450 miljoen

De High Tech Campus Eindhoven is ontstaan in 1998, toen op basis van het befaamde Philips NatLab besloten werd een Philips High Tech Campus te realiseren.

Door de intensieve betrokkenheid van de stad Eindhoven, de regio, Provincie, bedrijfsleven en Universiteit werd al snel besloten om de naam te veranderen in de huidige naam High Tech Campus Eindhoven. Deze Campus wordt momenteel gezien als een succesvol voorbeeld van een ultra modern bedrijventerrein gericht op de high tech sector. Op dit moment werken er bijna 9000 mensen (meer dan 100 nationaliteiten) en zijn er ruim 100 bedrijven gevestigd.

Het succes van de High Tech Campus Eindhoven is nog eens onderstreept door de recente verkoop aan een grote investeerder. Met de verkoopsom van 450 miljoen Euro is er tevens sprake van de grootste onroerendgoed transactie ooit.
Campus-Eindhoven1.jpg
De high-tec campus te Eindhoven.

Actueel