Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/fransboekema.nl/DEFAULT/cms/library/config.php on line 13
Frans Boekema: Thema: vestigingsplaats vraagstukken.
     

Thema: vestigingsplaats vraagstukken.

Bedrijven, kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorgcentra maar ook burgers en andere actoren staan regelmatig voor de keuze wat de beste vestigingsplaats is. Het thema vestigingsplaatsvraagstukken kan op tal van manieren aan de orde worden gesteld.

Zo spelen binnen de Zuid-as in Amsterdam allerlei problemen, zoals bereikbaarheid, beschikbaarheid grond en gebouwen, aanwezigheid van toeleveranciers en concurrenten, beschikbaarheid personeel en voorzieningen, de situatie op de woningmarkt etc, die bepalend zijn voor de kwaliteit van deze vestigingplaats voor veel hoogwaardige financiele en andere zakelijke dienstverleners. Vestigingsvraagstukken varieren van regio tot regio, van gemeente tot gemeente en van wijk tot wijk. Kortom, het vestigingsplaatsvraagstuk kan op veel manieren voor het voetlicht worden gebracht.
zuidas.jpg