Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/fransboekema.nl/DEFAULT/cms/library/config.php on line 13
Frans Boekema
     

Lezingen

Over tal van onderwerpen kunnen lezingen, spreekbeurten en presentaties aangeboden worden. Deze worden ondersteund met een professionele en fraai uitgevoerde Powerpoint-presentatie.

De inhoud, diepgang, lengte en de presentatievorm kunnen in onderling overleg worden vastgesteld. Het is ook mogelijk om met discussiestellingen te werken, waardoor interactie met het publiek alsmede vragen en discussie mogelijk worden. Ook is het mogelijk om de lezing te gebruiken als voorbereiding op een paneldiscussie. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever wordt aldus in overleg het gewenste format (inhoud, vorm en uitvoering) vastgesteld.

Veel onderwerpen kunnen als centraal thema in de lezing gekozen kunnen worden. Deze onderwerpen kunnen bovendien in de gewenste lokale en/of regionale context ingevuld worden. Ter illustratie volgen hieronder een aantal voorbeelden van lezingen uit de afgelopen periode.

Voor meer informatie over een boeking verwijzen wij u door naar sprekers- en inspiratiebureau Teeuwen Groep
www.teeuwengroep.nl
frans_sprekend.jpg